AANBOD

Ons aanbod

Cardio fitness

Cardio fitness

Met veel trots bieden wij de Technogym Artis lijn aan, deze unieke cardiotoestellen vind je nergens anders in West-Vlaanderen. Via een  Technogym Smartkey stellen we een gepersonaliseerd programma op, volledig op maat van jouw behoeften. Zo werk je aan jouw conditie, maar ook sporten naar een maatje minder of een combinatie van beide behoort tot de mogelijkheden. Laat je verleiden door het strakke design van de Artis-toestellen en maak gebruik van het interactieve scherm waarop je jouw vooruitgang op de voet volgt. 

Krachttraining

Krachttraining

Naast de 131 fitnesstoestellen, hebben we sinds 2017 een nieuwe zone voor de krachttoestellen. Dankzij de nieuwe rubber-materie vloer, is het nu volledig veilig om met de gewichten te werken. 

Spinning

Spinning

We beschikken over 50 TOMAHAWK ic7 spinningfietsen. We kiezen het beste materiaal voor onze klanten! De lessen worden gegeven door gemotiveerde en steeds bijgeschoolde lesgevers. Na de les kan u gebruik maken van de douches, lockers & sauna. Online reserveren kan tot één week vooraf. Opgepast: handdoek is verplicht!

Sinds september 2018 kan je spinnen in de spinningzaal die dubbel zo groot is als de vorige! 

groepslessen

groepslessen

Als experts in ons vakgebied, begrijpen we als geen ander dat sporten in groep een fijne instapper kan zijn wanneer je zonet nieuwe sportschoenen kocht. Maar ook meer ervaren sporters genieten wekelijks meermaals van ons gevarieerde aanbod. 

Onze verschilende groepslessen: Bodyfit, Perfect Butt, Pilates, Bodysculpt, Body Workout, HIIT, Core-fit, Zumba & Crosskaaifit.

squash

squash

Onze 4 squashbanen bieden sportief plezier voor klein en groot. De sport lijkt goed op tennis, maar hier staan de spelers naast elkaar en niet tegenover elkaar en maken ze gebruik van alle muren. Squash = fun!

Kids- en jeugdsquash is elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag

Contacteer Peter Daschot voor meer informatie via mail: info@squashaandeleie.be of 0475 56 00 27

personal coaching

personal coaching

Je  traint 1x of meer per week (je kan zelf kiezen) met jouw personal coach in een aparte ruimte.

De personal coaching-ruimte is voorzien van allerlei nieuwe materialen en je traint op een gezonde ondergrond die niet schadelijk is voor je gewrichten. 

We maken een trainingsschema op en passen dit aan aan jouw (eventuele) doelstellingen die je wilt behalen. Jouw personal coach zal jou helpen deze doelstelling(en) te verwezenlijken!

afslanken

afslanken

Vraag vrijblijvend naar voedingstips. Wij helpen jullie graag verder. Voor professionele voedingsbegeleiding contacteer De Kaai Nutrition. Niet uitstellen, nu starten! 

  • Verbranding vetten en suikers

  • Verbeterde conditie

  • Verstevig uw spieren

  • Verhoog uw dagelijks calorieverbruik

sauna

douches en sauna

Zowel in de dameskleedkamer als bij de heren is er telkens een ruime sauna. Alle leden kunnen er gratis gebruik van maken.

small group

small group trainingen

Wilt u zichzelf fysiek uitdagen en ondertussen nieuwe sportieve contacten leggen? Dan is de small group training zeker iets voor jou! Gedurende een tiental weken werk je samen met dezelfde (max. 12) personen richting een gezondere en fittere levensstijl. Door de beperkte groep is er zowel ruimte voor kwalitatieve feedback alsook voor voldoende plezierbeleving tijdens de training. Via een goede balans tussen cardio en krachtopbouw wordt een volledige workout gegarandeerd!

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplichte velden