JOIN THE TEAM

The only way to finish is to start

Jouw foto hier_ Team De Kaai Kortrijk aa.jpg

Enthousiasteling

Barhulp

Ben je één of enkele avonden vrij in de week en wil je graag wat bijverdienen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen om ons barteam te versterken. Spring gerust eens binnen!

Jouw foto hier_ Team De Kaai Kortrijk aa.jpg

Enthousiasteling

All-roundie

Hou jij van sporten? Heb je graag wat afwisseling in je job? Ga je graag met mensen om? Ben je gemotiveerd, gedreven, een harde werker of werkster,  en heb je een achtergrond en/of ervaring in de sportwereld/fitness/events?

Stuur dan je cv door naar info@dekaai.be en wie weet kom jij ons vrolijk team versterken!

Jouw foto hier_ Team De Kaai Kortrijk aa.jpg

Enthousiasteling

Lesgever/lesgeefster

Bij De Kaai staan we open voor allerhande groepslessen en/of trends! Wil jij graag een groepsles verzorgen? Ben je gepassioneerd door sporten en groepslessen geven? We staan open voor creativiteit. 

Stuur je cv door naar info@dekaai.be en kom je uitleven in onze aerobicszaal! 

Chloe Meet the meat De Kaai Kortrijk.jpg

Chloé Pattyn

Barverantwoordelijke

Chloé studeerde office management, kreeg er niet genoeg van, dus studeerde een banaba bij: International Business Management aan de Vives Hogeschool Kortrijk. Haar hobbies zijn lopen, fitnessen, HIIT & reizen.

 

Ondanks haar fulltime job als Management Assistant is Chloé niet weg te slaan uit de horeca. Ze werkt in De Kaai achter de bar, maar ook in het weekend beoefent Chloé een cateringjob uit.

Francis Meet the team de Kaai Kortrijk_j.jpg

Francis Caesemaeker

Spinning instructor

Wat 1998 voor Francis begon als pure ontspanning groeide heel snel uit tot een grote passie, hij geeft al jaren spinningles in De Kaai. 

De tweede grote passie van Francis is muziek.  Dit vermengt Francis in de lessen om het voor iedereen uitdagend te maken, hetzij zowel sportief, hetzij als voorbereiding van je fietsavontuur, of om je eigen doelstellingen te bereiken.

Via Mad Dogs Atletics laat Francis zich op geregelde basis bijscholen, wat enorm van belang is gezien de intensiteit en enthousiasme van de lessen. 

“Beste Spinningvrienden, geniet van de sport, geniet van het spinnen!” – Francis

Luc Meet the team De Kaai Kortrijk.jpg

Luc Hoebeke

Spinning instructor & Core Fit lesgever

Luc geeft al jaar en dag spinningles en verzorgt de Core Fit groepsles. Hiervoor behaalde hij dan ook verschillende diploma’s en certificaten die nuttig zijn:

  • RunningSmart Coach
  • Complex Core – Training and Therapy (VTS Plus)
  • Periodisering in uithoudingstraining (VTS Plus)
  • Functional retraining weak links & running analysis (Masterclass RunningSmart)
  • Strength training and coordination (Smart Education)
Sybren Meet The team de Kaai Kortrijk_jp.jpg

Sybren Boudry

Spinning instructor

Na een mooie 5-tal jaar mee te werken in De Kaai besloot Sybren een andere weg in te slaan, zonder aarzeling blijft hij De Kaai opzoeken als freelancer, spinning is zijn ding! Ook blijft Sybren De Kaai opzoeken omdat het voor hem aanvoelt als zijn 2de thuis.

Naast De Kaai is Sybren actief in de bouwsector, zowel als werknemer als voor zichzelf. Na zijn actieve werkleven maakt hij graag tijd voor zijn gezin met 3 kinderen.

Sport zit nog altijd in zijn genen, als hij niet op de fiets zit, dan gaat hij zwemmen.

Tim

Tim Van Iseghem

Fitness instructor & Personal Coach

Tim behaalde in januari 2020 zijn bachelor in Sport & Bewegen (Brugge). Na zijn stage in De Kaai in 2019 is hij dan ook blijven plakken en kan je hem elke donderdag spotten in onze fitness.  Tim stopt niet: hij studeert ergotherapie bij aan de Howest Kortrijk. 

Naast zijn studies & job in De Kaai, volgt Tim ook op vrijwillige basis een brandweercursus! 

Tim houdt van atletiek, meer specifiek 10 kamp & net zoals de uitbaters van De Kaai, houdt hij ook van skiën.  

Ulla Meet The Team De Kaai.jpg

Ulla Lust

Pilates lesgeefster

Ulla studeerde in 1991 te Brussel af als regentaat LO optie bewegingsrecreatie. Ze volgde opleidingen step, aerobic, personal trainer, presenter bij Sport.Vlaanderen,  Aalo-opleidingen en een presenter Nike-cursus. Ze eindigde als laureate en kon zo op verschillende nationale aerobic-conventies lesgeven.

Ondertussen leidt Ulla een ietwat rustiger leven. Ze verlangt het meest naar snorkelen in warm water en skiën op perfecte sneeuw. Ulla gaat volledig los op GOOSE en droomt er nog steeds van om ooit een eigen dj-set te spelen.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplichte velden