OVER ONS

The body achieves what the mind believes.

Onze visie

Onze visie

De Kaai streeft kwaliteit en duurzaamheid na. Alles wat aangeboden wordt met name, fitnessprogramma’s, personal coaching, groepslessen, spinningslessen, voeding, … is verzorgd met oog op het verbeteren van de klanttevredenheid en is bovendien ecologisch. Het dak van De Kaai is volledig bedekt met zonnepanelen, waardoor De Kaai op deze manier eigen hernieuwbare energie creëert. Daarnaast bevatten onze fitnesstoestellen een unieke technologie voor optimale energiebenutting. Dankzij de ‘Energy Harvesting Technology’ van Technogym, kan de menselijke energie worden omgezet in stroom en wordt dit rechtstreeks toegevoegd aan het elektriciteitsnet van De Kaai. 

Bovendien verzekert De Kaai een vlotte omgang met de klanten en een laagdrempelige toegang zodat de gezondheid van de Kortrijkzanen en omstreken verbeterd kan worden.

MEET THE TEAM

Together Everyone Achieves More

IMG-20230523-WA0001-cropped

Manu Huyzentruyt

Zaakvoerder & trainer

Manu is zaakvoerder van De Kaai en draagt de familie De Kaai een warm hart toe. In juni 2021 werd hij lid van De Kaai community en juni 2022 heeft Manu de fakkel overgenomen van de 2 Jans. Je vindt hem terug tussen de mensen waar hij zich thuis voelt of achter het onthaal, waar hij zorgt voor een warme ontvangst! Na het voltooien van zijn bachelor in business management, wou Manu toch de sportieve kant opgaan en behaalde een postgraduaat in sportmanagement! Wanneer hij niet te vinden is De Kaai, kom je hem ongetwijfeld tegen lopend, zwemmend, fietsend, of gewoon even aan het genieten met friends and family.

De Kaai 2023

Sabrina De Wulf

Spinning instructor & Core Fit lesgever

Sabrina De Wulf is sinds februari 2001 werkzaam in De Kaai. Door haar studies, regentaat LO, is Sabrina terechtgekomen in de fitnesswereld. Zowel fitnessbegeleiding, personal coaching, als verschillende groepslessen, waaronder spinning, BBB en aerobics behoren tot haar activiteiten. Daarnaast verzorgt ze de verkoop, onthaal en bar, zelf omschrijft ze haar job als ‘een plezante mix’!

Naast het spinnen, kan je Sabrina ook buiten op de koersfiets vinden, wat één van haar favoriete hobby’s is, samen met een goed restaurant bezoek! 

De Kaai 2023

Jeffrey de Tand

Fitness instructor & Personal Coach

Jeffrey de Tand is gediplomeerd fitness instructor en personal coach. Hij vindt het een voorrecht dat hij van zijn hobby zijn job heeft kunnen maken! 

Jeffrey wil mensen inspireren en op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Zijn trainingsstijl bevat veel functionele input alsook interval-training, boxercise en powertraining!

“What seems impossible today, will one day be your warm up” -Jeffrey de Tand

IMG-20230525-WA0004

Annemie Bossu

Facility manager

Annemie Bossu werkt al sinds 2010 bij ons en is geliefd door zowel de klant als het personeel. Ze behaalde diploma hoger onderwijs huishoudkunde en is sindsdien een bezige bij! Sporten, wassen, strijken, kuisen, in de tuin werken, … geen stilzittend gat! Door het vele volk dat dagelijks passeert in De Kaai, is het een gevecht tegen het vuil dat Annemie steeds wint.

Met een goed leesboek kan je Annemie in de wintermaanden of op vakantie wel aantreffen in de zetel. Ook haar skivakantie is heilig, net zoals Italië haar favoriete zomerbestemming is. 

De Kaai 2023

Lars Piesschaert

Trainer

Meet Lars! Wie sinds de vakantieperiode terug het heft in eigen handen nam en meermaals aanwezig was in de club zal hem sowieso al tegen het lijf gelopen hebben! Lars is een schoolverlater sinds juni (master Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen), maar mispak je niet aan zijn jeugdigheid.

Als personal trainer en voetbaltrainer maakt hij er zijn passie van om gemotiveerde mensen zo snel mogelijk tot hun doelstelling te begeleiden! Naast zijn inhoudelijke expertise en opgelopen ervaring via verscheidene stageplaatsen staat hij altijd open om nieuwe mensen te leren kennen, dus aarzel niet om er een babbel mee te slaan!

image0

Febe Verbesselt

Onthaalmedewerkster / Manusje van alles

“Febe Verbesselt is van alle markten thuis. Ze is gediplomeerd Personal Trainer en groepslesgeefster, en geeft reeds 13 jaar met passie healthcoaching aan vrouwen in haar eigen praktijk. 

De laatste tijd voelt ze zich echter helemaal in haar nopjes als ze kan socializen, en haar ideeënmachine zijn gang kan laten gaan. 

Daarom zal je haar met veel energie vooral achter het onthaal vinden, maar is ze ook een helpend brein bij het organiseren van events, workshops en nieuwigheden voor de club. 

Is er een trainer of lesgever afwezig? Dan kan je haar ook aan het werk treffen als vervanger. 

Als ze niet bezig is met krachttraining, dan is Febe wel op één of ander salsa feestje te vinden (op de dansvloer uiteraard), of ergens ver weg op een exotisch eiland (#worldtraveler).”

image1-1

Sofie Vanackere

Lesgever 
“Als voormalig topsporter (atletiek: 400m horden) was het mijn droom om mijn kennis en ervaring met mensen te kunnen delen om hen verder te helpen op weg naar een fit en gezond lichaam.

Zo ben ik voedingscoach en personal trainer geworden. Volledig op maat en volgens wensen en behoeften van de klant want … « Perfection is Personal »”
Sybren Meet The team de Kaai Kortrijk_jp.jpg

Sybren Boudry

Spinning instructor

Na een mooie 5-tal jaar mee te werken in De Kaai besloot Sybren een andere weg in te slaan, zonder aarzeling blijft hij De Kaai opzoeken als freelancer, spinning is zijn ding! Ook blijft Sybren De Kaai opzoeken omdat het voor hem aanvoelt als zijn 2de thuis.

Naast De Kaai is Sybren actief in de bouwsector, zowel als werknemer als voor zichzelf. Na zijn actieve werkleven maakt hij graag tijd voor zijn gezin met 3 kinderen.

Sport zit nog altijd in zijn genen, als hij niet op de fiets zit, dan gaat hij zwemmen.

Tim

Tim Van Iseghem

Fitness instructor & Personal Coach

Tim behaalde in januari 2020 zijn bachelor in Sport & Bewegen (Brugge). Na zijn stage in De Kaai in 2019 is hij dan ook blijven plakken en kan je hem elke donderdag spotten in onze fitness.  Tim stopt niet: hij studeert ergotherapie bij aan de Howest Kortrijk. 

Naast zijn studies & job in De Kaai, volgt Tim ook op vrijwillige basis een brandweercursus! 

Tim houdt van atletiek, meer specifiek 10 kamp & net zoals de uitbaters van De Kaai, houdt hij ook van skiën.  

Ulla Meet The Team De Kaai.jpg

Ulla Lust

Pilates lesgeefster

Ulla studeerde in 1991 te Brussel af als regentaat LO optie bewegingsrecreatie. Ze volgde opleidingen step, aerobic, personal trainer, presenter bij Sport.Vlaanderen,  Aalo-opleidingen en een presenter Nike-cursus. Ze eindigde als laureate en kon zo op verschillende nationale aerobic-conventies lesgeven.

Ondertussen leidt Ulla een ietwat rustiger leven. Ze verlangt het meest naar snorkelen in warm water en skiën op perfecte sneeuw. Ulla gaat volledig los op GOOSE en droomt er nog steeds van om ooit een eigen dj-set te spelen.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplichte velden