COMING SOON

Life is better at [s]Kaaibar

skaaibar

Onze visie

Zin in een fancy uitstapje? Even uitblazen na een intense work-out? In onze smaakvolle [s]Kaaibar kom je op adem – en dat in alle betekenissen. Geniet op het zonneterras of kies binnen een leuk plekje. Ons enthousiast barteam staat alvast te popelen om je fantastische momenten te bezorgen.

Nip van de hipste en heerlijkste cocktails en proef van het fijnste fingerfood. Of liever een buitengewoon lekkere lunch? Bijpraten, borrelen of elk set- of doelpunt herbeleven? In onze [s]Kaaibar kan het allemaal, je hoeft niet te kiezen. Welkom in the new place to be in Kortrijk!

SIt back, relax and … cheers to sports!

Reserveren

Reserveer telefonisch 056  20 11 43 of via mail hello@skaaibar.be .
MEET THE TEAM

Together Everyone Achieves More

Manu De Kaai_JPG.jpg

Manu Huyzentruyt

Zaakvoerder & trainer

Manu is zaakvoerder van De Kaai en draagt de familie De Kaai een warm hart toe. In juni 2021 werd hij lid van De Kaai community en juni 2022 heeft Manu de fakkel overgenomen van de 2 Jans. Je vindt hem terug tussen de mensen waar hij zich thuis voelt of achter het onthaal, waar hij zorgt voor een warme ontvangst! Na het voltooien van zijn bachelor in business management, wou Manu toch de sportieve kant opgaan en behaalde een postgraduaat in sportmanagement! Wanneer hij niet te vinden is De Kaai, kom je hem ongetwijfeld tegen lopend, zwemmend, fietsend, of gewoon even aan het genieten met friends and family.

Sabrina Meet the team De Kaai Kortrijk_j.jpg

Sabrina De Wulf

Spinning instructor & Core Fit lesgever

Sabrina De Wulf is sinds februari 2001 werkzaam in De Kaai. Door haar studies, regentaat LO, is Sabrina terechtgekomen in de fitnesswereld. Zowel fitnessbegeleiding, personal coaching, als verschillende groepslessen, waaronder spinning, BBB en aerobics behoren tot haar activiteiten. Daarnaast verzorgt ze de verkoop, onthaal en bar, zelf omschrijft ze haar job als ‘een plezante mix’!

Naast het spinnen, kan je Sabrina ook buiten op de koersfiets vinden, wat één van haar favoriete hobby’s is, samen met een goed restaurant bezoek! 

Jeffrey Meet the team de Kaai Kortrijk_j.jpg

Jeffrey de Tand

Fitness instructor & Personal Coach

Jeffrey de Tand is gediplomeerd fitness instructor en personal coach. Hij vindt het een voorrecht dat hij van zijn hobby zijn job heeft kunnen maken! 

Jeffrey wil mensen inspireren en op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Zijn trainingsstijl bevat veel functionele input alsook interval-training, boxercise en powertraining!

“What seems impossible today, will one day be your warm up” -Jeffrey de Tand

Annemie Meet the team De Kaai Kortrijk_j.jpg

Annemie Bossu

Facility manager

Annemie Bossu werkt al sinds 2010 bij ons en is geliefd door zowel de klant als het personeel. Ze behaalde diploma hoger onderwijs huishoudkunde en is sindsdien een bezige bij! Sporten, wassen, strijken, kuisen, in de tuin werken, … geen stilzittend gat! Door het vele volk dat dagelijks passeert in De Kaai, is het een gevecht tegen het vuil dat Annemie steeds wint.

Met een goed leesboek kan je Annemie in de wintermaanden of op vakantie wel aantreffen in de zetel. Ook haar skivakantie is heilig, net zoals Italië haar favoriete zomerbestemming is. 

Jouw foto hier_ Team De Kaai Kortrijk aa.jpg

Lars Piesschaert

Trainer

Meet Lars! Wie sinds de vakantieperiode terug het heft in eigen handen nam en meermaals aanwezig was in de club zal hem sowieso al tegen het lijf gelopen hebben! Lars is een schoolverlater sinds juni (master Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen), maar mispak je niet aan zijn jeugdigheid. Als personal trainer en voetbaltrainer maakt hij er zijn passie van om gemotiveerde mensen zo snel mogelijk tot hun doelstelling te begeleiden! Naast zijn inhoudelijke expertise en opgelopen ervaring via verscheidene stageplaatsen staat hij altijd open om nieuwe mensen te leren kennen, dus aarzel niet om er een babbel mee te slaan!

Jan Meet the team De Kaai Kortrijk.jpg

Jan Waterschoot

Mede-oprichter & trainer

Jan Waterschoot is mede-oprichter van De Kaai. Men noemt Jan nogal eens ‘Blonde Jan’. Manu Huyzentruyt kan rekenen op de ondersteuning van Johan en Jan voor een vlotte overname. Zo tillen we De Kaai steeds verder naar een higher level.

Net zoals ‘Zwarte Jan’, studeerde hij Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven.

Jan houdt zelf van fitnessen en heeft een voorliefde voor moutainbiken, golfen en reizen. 

Johan Meet the team de Kaai Kortrijk.jpg

Johan Denys

Mede-oprichter & trainer

Jan Denys is mede-oprichter van De Kaai, en staat in Kortrijk eerder bekend als de ‘Zwarte Jan’. Manu Huyzentruyt kan rekenen op de ondersteuning van Johan en Jan voor een vlotte overname. Zo tillen we De Kaai steeds verder naar een higher level.

Jan studeerde Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, afgestudeerd in ’86.

Als hij niet aan het werk is in De Kaai, dan kan je hem vooral vinden op een skipiste, skateboard, zeilboot, golfbaan,… of achter de piano.

Chloe Meet the meat De Kaai Kortrijk.jpg

Chloé Pattyn

Barverantwoordelijke

Chloé studeerde office management, kreeg er niet genoeg van, dus studeerde een banaba bij: International Business Management aan de Vives Hogeschool Kortrijk. Haar hobbies zijn lopen, fitnessen, HIIT & reizen.

 

Ondanks haar fulltime job als Management Assistant is Chloé niet weg te slaan uit de horeca. Ze werkt in De Kaai achter de bar, maar ook in het weekend beoefent Chloé een cateringjob uit.

Francis Meet the team de Kaai Kortrijk_j.jpg

Francis Caesemaeker

Spinning instructor

Wat 1998 voor Francis begon als pure ontspanning groeide heel snel uit tot een grote passie, hij geeft al jaren spinningles in De Kaai. 

De tweede grote passie van Francis is muziek.  Dit vermengt Francis in de lessen om het voor iedereen uitdagend te maken, hetzij zowel sportief, hetzij als voorbereiding van je fietsavontuur, of om je eigen doelstellingen te bereiken.

Via Mad Dogs Atletics laat Francis zich op geregelde basis bijscholen, wat enorm van belang is gezien de intensiteit en enthousiasme van de lessen. 

“Beste Spinningvrienden, geniet van de sport, geniet van het spinnen!” – Francis

Luc Meet the team De Kaai Kortrijk.jpg

Luc Hoebeke

Spinning instructor & Core Fit lesgever

Luc geeft al jaar en dag spinningles en verzorgt de Core Fit groepsles. Hiervoor behaalde hij dan ook verschillende diploma’s en certificaten die nuttig zijn:

  • RunningSmart Coach
  • Complex Core – Training and Therapy (VTS Plus)
  • Periodisering in uithoudingstraining (VTS Plus)
  • Functional retraining weak links & running analysis (Masterclass RunningSmart)
  • Strength training and coordination (Smart Education)
Sybren Meet The team de Kaai Kortrijk_jp.jpg

Sybren Boudry

Spinning instructor

Na een mooie 5-tal jaar mee te werken in De Kaai besloot Sybren een andere weg in te slaan, zonder aarzeling blijft hij De Kaai opzoeken als freelancer, spinning is zijn ding! Ook blijft Sybren De Kaai opzoeken omdat het voor hem aanvoelt als zijn 2de thuis.

Naast De Kaai is Sybren actief in de bouwsector, zowel als werknemer als voor zichzelf. Na zijn actieve werkleven maakt hij graag tijd voor zijn gezin met 3 kinderen.

Sport zit nog altijd in zijn genen, als hij niet op de fiets zit, dan gaat hij zwemmen.

Tim

Tim Van Iseghem

Fitness instructor & Personal Coach

Tim behaalde in januari 2020 zijn bachelor in Sport & Bewegen (Brugge). Na zijn stage in De Kaai in 2019 is hij dan ook blijven plakken en kan je hem elke donderdag spotten in onze fitness.  Tim stopt niet: hij studeert ergotherapie bij aan de Howest Kortrijk. 

Naast zijn studies & job in De Kaai, volgt Tim ook op vrijwillige basis een brandweercursus! 

Tim houdt van atletiek, meer specifiek 10 kamp & net zoals de uitbaters van De Kaai, houdt hij ook van skiën.  

Ulla Meet The Team De Kaai.jpg

Ulla Lust

Pilates lesgeefster

Ulla studeerde in 1991 te Brussel af als regentaat LO optie bewegingsrecreatie. Ze volgde opleidingen step, aerobic, personal trainer, presenter bij Sport.Vlaanderen,  Aalo-opleidingen en een presenter Nike-cursus. Ze eindigde als laureate en kon zo op verschillende nationale aerobic-conventies lesgeven.

Ondertussen leidt Ulla een ietwat rustiger leven. Ze verlangt het meest naar snorkelen in warm water en skiën op perfecte sneeuw. Ulla gaat volledig los op GOOSE en droomt er nog steeds van om ooit een eigen dj-set te spelen.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplichte velden