KRACHTTRAINING

The ultimate goal is to be better than yesterday

Krachttraining

Krachttraining

We beschikken maar liefst over 15 nieuwe krachttoestellen die realtime je resultaten bijhouden via de app ‘my welness’ of simpelweg via de apple-watch. 

We beschikken over een zone voor de krachttoestellen. Dankzij de rubber-materie vloer, is het volledig veilig om met de gewichten te werken. 

Functionele training met OMNIA

OMNIA is een gebruiksklare oplossing voor functionele en vaardigheidstraining. Met zijn grote variëteit aan functionele oefeningen opties, accessoires, plattegronden en aanpasbaarheid aan verschillende vaardigheidsniveaus verenigt OMNIA sporters op een actieve en interactieve manier om gemakkelijker resultaten te bereiken en tegelijkertijd plezier te hebben. 

Skillrow

Roei jij graag? Bij ons kan je, na het downloaden van de skillrow app, een competitie roeien houden tegen je vrienden! Onze 4 skill row-toestellen hebben kant-en-klare programma’s, geven biofeedback en je kan er virtueel mee trainen. 

De skillrow is het eerste geconnecteerde indoor roeiapparaat dat zowel cardio als power traint zoals ook een atleet dat doet. Dit dankzij zijn sportspecifiek design, innovatieve technologie en op performance gerichte content.

Smart key

De Smart Key bevat onder meer je persoonlijk trainingsprogramma en onthoudt je prestaties. 

Wat is hierbij inbegrepen? 

  • Conditietest + persoonlijk programma + opvolging + evaluatie + lichaamsmeting

  • Key + hartslagmeter

  • De Kaai badhanddoek

  • Resultaten krijg je automatisch thuis op je pc of op je smartphone via de app! 

Dit is de beste weg naar een betere conditie!

Enkel in De Kaai wordt er op deze verantwoorde wijze aan fitnessbegeleiding gedaan. 

Skillrun

Tijdens Covid bleef de tijd niet stilstaan in De Kaai. Zo hebben we geïnvesteerd in 4 splinternieuwe loopbanden van Technogym. Deze zitten boordevol nieuwe functies en is de eerste loopband die ontworpen is om te voldoen aan de trainingseisen van topsporters én veeleisende fitnessliefhebbers.

Dankzij de unieke vernieuwde technologie kan men  zowel cardio en vermogen in één enkele oplossing trainen.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

BLIJF UP TO DATE

Volg ons op Social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplichte velden